Artikelini membahastentang oksavingmoney.comntoh Soal Bahasa Inggris Kelas 5,SD/MI, PG dan Essay, semester 1/2, lima 2020-2021, sehingga kami tambahan melengkapi dengan terkunci jawaban, di ~ pelajaranBahasa Inggris.

Anda sedang menonton: Bank soal kelas 5 sd semester 1


Bahasa Inggris,,, bab Ini adalah deviasi satu pelajaran apa mempelajari bahasa asing apa sering suara di dunia maya dan benefit dan dapat manfaat aplikasi terjemahan. Kalian dari oksavingmoney.oksavingmoney.comm memberikan oksavingmoney.comntoh soal bahasa Inggris (IBI) kelas 1, 2 hingga 6 karena sekolah dasar dan MI.

Baca Juga: Soal Bahasa Inggris Kelas 1


*

oksavingmoney.comntoh Soal pilihan Ganda:

I. Kerjakanlah soal under ini!

Baca Juga: Soal Bahasa Inggris Kelas 2

1. Fatin has actually a an excellent voice. She likes.

a. Skating b. Sing c. Ascend d. Dance

Answer: b

2. I desire to clean the floor. I need.

a. Water b. Bath soap c. Spoon d. Paper

Answer: a

3. If we desire to oksavingmoney.comnserve money, us can.

a. Institution b. Pasar c. Bank d. Household

Answer: c

4. Ns … document every Sunday.

a. Clock b. Read c. To buy d. Research

Answer: a


5. Mine uncle … in the mosque.

a. To play b. Pray c. Watch d. Because that oksavingmoney.comoking

Answer: b

6. Typically … 5 a.m.

a. Sleep b. Wake up c. Shower d. Breakfast

Answer: b

7. I selalu … after return from school.

a. Breakfast b. Lunch c. Dinner d. Dinner

Answer: b

8. My brothers is taking a nap in.

a. Morning b. Night c. Great afternoon d. Night

Answer: c

9. After ~ dinner. I looked in ~ my watch. Currently at nine i say.

a. An excellent morning b. Good afternoon c. Great night d. Good night

Answer: d

10. Chelina … buku harian every night.

a. oksavingmoney.commpose b. The chef c. Hour d. oksavingmoney.comme play

Answer: a

11. Mine father typically plants several trees. She likes.

a. For food preparation b. Fish c. Gardening d. A painting


Answer: c

12. Keanu takes a bath in.

a. Bedroom b. Toilet c. Kitchen d. Family room

Answer: b

13. We have to play dragon in.

a. Method b. Field c. Garden d. School

Answer: b

14. Nonik …. English every day.

a. Riset b. Write c. Listen up d. Hour

Answer: a

15. His understanding is … that reads a lot of books.

a. Singing b, write c. Read d. To play

Answer: c

16. I … the floor every morning.

a. Listen up b. For oksavingmoney.comoking c. Scan d. Watch

Answer: c

17. We have breakfast at.

a. Morning b. An excellent afternoon c. Night d. Midnight

Answer: a

18. Us can play soccer in.

a. oksavingmoney.comurt b. Terrace c. Field d. Bedroom

Answer: c

19. Nando need to … camp.

a. Ball b. Time c. Clean d. Bat

Answer: b

20. We can climb.

a. Hill b. House c. School d. Library

Answer: a

21. Putri likes to oksavingmoney.comok.


a. Park b. Toilet c. The dining room d. Kitchen

Answer: d

22. Us can.

a. Way b. House c. Jalan d. Beach

Answer: d

23. Aldy and Aldo bring the ball and the racket. You desire to play.

a. Table Tennis b. Football c. Basketball d. Volleyball

Answer: a

24. Morgan likes music. He is a pianist. He is playing.

a. Guitar b. Piano c. Flute d. Violin

Answer: b

25. Henry’s understanding is philatelic. He likes oksavingmoney.comme oksavingmoney.comllect.

a. Story Book b. Stamp c. Automobile d. Picture

Answer: b

Baca Juga: Soal Bahasa Inggris Kelas 4

oksavingmoney.comntoh Soal Essay:

1. Mine hobby is reading story books

2. Tono dram marbles

3. Almira oksavingmoney.comoks in ~ 5:20 a.m.

4. Reno normally oksavingmoney.commes home from school at 1:00 at night.

5. Amanda always sweeps the yard in the morning.

Lihat lainnya: Amanda Manopo Ramon G. Lugue, 10 Potret Harmonis Amanda Manopo

6. Rina’s hobby is dancing

7. Reading have the right to enrich ours knowledge

8. You bermain marbles top top the lawn

9. Naomi ambil a nap in ~ two

10. Tina plays run rope in the afternoon

Demikianyang kita sampaikanSoal Bahasa Inggris (IBI) Kelas 5. SD/MI, lima 2020-2021Semester 1 / 2. Semoga item ini dapat bermanfaat, sekian dan terima kasih.