Hari ini, semua setiap orang mahu mempunyai badan tona dan cantik. Walau bagaimanapun, noël semua orang mampu karena mencapai matlamat ini. Memuat badan berlebihan bukan sahaja terkesan buruk kepada kesihatan, tetapi tambahan memberi kesan kepada daya berputar seseorang, kejayaan batin kehidupan. Jika banyak kilogram tambahan boleh disembunyikan mencapai bantuan almari pakaian bersaiz betul, memuat badan yang lebih untuk menyembunyikan noel akan mudah.

Anda sedang menonton: Berapa lama menurunkan berat badan 20 kg

*

Orang gemuk cenderung untuk berbeza gaya kehidupan kurang aktif. Mereka noel pergi ke gym, noël keluar pada berjoging pagi. Ahli psikologi menjelaskan kecenderungan ini dengan tampilan malam bahawa walaupun dari beban fizikal yang serius mengakibatkan ini adalah disapu mencapai segera. Hasilnya, mencapai cepat kehilangan motivasi, dan satu lagi gagal percubaan orang-orang sebagai "merampas" gula-gula dan makanan yang berbahaya. Kilo ekstra muncul lagi, tetapi kini mereka semakin meningkat walaupun diatas kadar yang lebih tinggi.

Pertama begitu banyak, begitu banyak ia harus diperhatikan bahawa untuk menurunkan berat badan mencapai cepat di dalam kes ini noel akan berjaya. Adalah penting untuk menala usai keputusan aktif di masa hadapan, yang akan muncul hanya selepas 3-4 minggu. Dalam artikel ini kita ini adalah memberi tumpuan kepada bagaimana untuk mengurangkan bobot badan pada bulan lalu sebanyak 20 kg.

Sekiranya diet biasa

*

Ia adalah penting karena mengubah tabiat makan mereka. Pakar mengesyorkan bahawa hidangan kepala datang hanya karena sarapan pagi. Masalahnya ialah bahawa pada waktu pagi badan tepu mencapai tenaga sepanjang hari. Keutamaan perlu diberi bubur, contohnya oatmeal dalam air. Ia terdiri daripada sejumlah geram karbohidrat panjang, apa menepukan badan selama mayoritas jam. Memasak bubur just perlu wait dan tanpa tambahan gula / garam. Makan terakhir harus ringan dan terdiri terutamanya daripada sayur-sayuran.

Alih diambil semua yang berbahaya

Jika anda membuat keputusan untuk mengurangkan memuat badan cepat di ~ 20 kg di dalam satu bulan, ia adalah perlu karena mengecualikan daripada diet biasa produk berbahaya, termasuk gula-gula dan pastri segenap goreng dan berminyak, tin, salai, serta. 30 hari adalah lebih baik untuk melupakan mayonis dan sos tomato. Ia adalah penting untuk menghapuskan alkohol. Diet harus terdiri terutamanya daripada buah-buahan dan sayur-sayuran, types rendah lemak ikan, produk tenusu dan herba dalam kuantiti apa besar. Di ~ separuh pertama hari itu tidak dilarang karena sedikit koine dan madu. Heed khusus haruss dibayar terus kepada tangani itu memasak. Pakar pemakanan mengesyorkan buat membakar makanan di batin ketuhar atau menggunakan pengukus. Melalui itu, semua nutrien batin makanan yang diawet batin bentuk asalnya, dan badan noel mendapat kalori tambahan.

*

Buah-buahan dan sayur-sayuran - sahabat

Bagaimana buat menurunkan berat badan pada bulan lalu sebanyak 20 kg? Ia noël mudah, tetapi mungkin. Ia adalah perlu karena mempelbagaikan diet mencapai buah-buahan dan sayur-sayuran. Mereka dibenarkan buat makan di mana-mana kuantiti. Walau bagaimanapun, sayur-sayuran keunggulan direbus atau dibakar, dan bukannya dimakan mentah. Bagi buah-buahan, ada keutamaan yang boleh thalamus hijau epal, lemon, oren. Dari pisang dan anggur adalah disyorkan untuk berputus asa, kerana mereka terdiri daripada sejumlah geram gula, yang menghalang penurunan memuat badan.

Purification badan

Ramai pakar pemakanan segera sebelum diet adalah disyorkan buat membersihkan badan daripada toksin yang sedia ada. Masalahnya adalah ialah bahawa di dalam beberapa kes, kandungan mereka di di dalam badan melebihi tanda tangan beberapa kilogram. Buat membersihkan badan, ia adalah mungkin untuk membuat enema khas atau minuman harian sekurang-kurangnya 2 liter air berkarbonat apa nyata. Diatas cecair dikeluarkan menjadi keluar segenap bahan-bahan yang harm terkumpul melalui itu bobot badan akan.

kalori mengira

Ramai pakar pemakanan mengatakan bahawa terima kasih banyak kepada kiraan harian apa rendah kalori apa anda boleh menurunkan memuat badan di dalam satu bulan hingga 20 kg. Ulasan kaedah ini memenuhi paling pelbagai. Jika their memutuskan untuk menggunakan kaedah ini, their mesti pilihan kadar harian apa betul. Wakil-wakil separuh saksama manusia yang ingin menurunkan memuat badan, sehari dibenarkan tidak lebih daripada 1200 kalori. Bagi lelaki, ada bar yang lebih ditinggikan - 2500 kcal setiap hari. Kali pertama menjadi cukup sukar untuk melakukan pengiraan setiap kali, tetapi selepas pemfitnahan minggu, semua mudah menghadapi berkomitmen ini.

*

Sukan

Bagaimana untuk kehilangan 20 kg? Ia also perlu terlibat secara aktif di dalam sukan. Pilihan yang paling sesuai dan berkesan dianggap kelas di bawah pengawasan jurulatih yang berpengalaman di gym. Dalam kes ini, kemungkinan mencapai matlamat apa dikehendaki dalam tempoh masa apa singkat, ditambah pula mencapai pemakanan apa betul akan dulu sangat tinggi. Jika overhead apa-apa sebab noël ada cara karena memberi apa-apa program, dari mereka boleh menangkap jalan keluar dengan keuntungan kuasa mereka sendiri. Kemudian contoh, menggantikan perjalanan karena bekerja menjangkau kereta dengan walk kaki. Semasa berjalan feet terlibat dalam hampir setiap orang otot badan. Selain itu, varian apa baik seketika dari kesibukan kerja. Sebaliknya, boleh diamalkan di rumah untuk tutorial video. Walau bagaimanapun, batin kes ini, milik mereka perlu mempunyai memutuskan besi, kerana rumah itu bukan jurulatih apa akan sentiasa menolak untuk latihan. Adapun kedua, tiga kali seminggu cukup untuk berurusan dengan setiap orang 40 minit.

*

Active Life

Pada masa itu, apabila tidak ada kelas di gym, anda boleh menunggang basikal di taman atau bermain dengan kawan-kawan anda dalam nol sepak. Satu kota ini "sukan" membolehkan anda untuk membakar kira-kira 600 kalori. Di ~ musim sejuk, satu alternatif apa baik nanti gym dianggap gelanggang atau ski.

Anda boleh itu terdaftar di baskom renang. Menurut pakar-pakar, berenang adalah bukan sahaja kesan mendalam positif nanti atas dirugikan kilogram tambahan, tetapi tambahan menguatkan badan secara keseluruhan. Jogging - ini adalah cara yang most murah untuk mengurangkan memuat badan pada bulan lalu sebanyak 20 kg. Dalam kes ini, setiap orang mempunyai hak karena memilih masa yang sesuai, dan kelajuan dan gear.

Berjalan melalui hutan, play badminton, bekerja di taman - segenap ini adalah satu rehat aktif, yang tambahan membantu untuk membakar segenap kalori tambahan.

formulasi Khas

*

Ramai orang hari ini mencari jalan bagaimana untuk mengurangkan berat badan pada moon lalu kepada banyak kilogram, dan temukan penyelesaian apa sempurna semakin menangkap jalan dilepas dengan bantuan ubat-ubatan. Jika their percaya pengiklanan, alat-alat ajaib menggalakkan nung lemak aktif, selang otot plumbum, menguatkan seluruh badan. Malah, pakar-pakar noël mencadangkan penggunaan ubat-ubatan tersebut. Selalunya, mereka mempunyai kesan laksatif ataukah diuretik, apa akhirnya mempunyai kesan mendalam negatif ke atas organisma keseluruhan. Malah, seminggu dengan bantuan pil atau herba boleh dirugikan kira-kira tahun kilogram, tetapi ia noel akan were lemak dan toksin, toksin dan cecair berlebihan. Selepas seminggu berat badan boleh "bangun", dan kemudian kembali ke berat badan apa hilang. Melalui itu, ini bukanlah penyelesaian terbaik kepada soalan: "Bagaimana karena menurunkan bobot badan pada bulan lalu sebanyak 20 kg?" jadwal acara ini menyenaraikan hanya garis panduan yang most asas buat penurunan berat badan yang tepat dan cepat. Ramai wakil separuh indah manusia, mencapai menggunakan sepuluh ini, jangan dengan matlamat apa dikehendaki. Satu kehilangan 20 kg. Photo unjuk keputusan noel begitu serius yang lain, tetapi mereka mengambil tempat. Melalui itu, kita yakin boleh menderita bahawa semua cadangan ini benar-benar berkesan di dalam amalan.

Lihat lainnya: Lirik L A Sky Full Of Stars Lirik Lagu A Sky Full Of Stars, Coldplay: A Sky Full Of Stars

Ahli psikologi percaya bahawa asas penurunan bobot badan terletak diatas semua dalam motivasi yang betul dan keinginan yang kuat karena mempunyai cantik, badan tona, dan sukan dan pemakanan apa betul adalah satu-satunya cara buat mencapai matlamat ini.